Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
/ Etusivu / G / roolipeli

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: super töks
Lähetetty: 11.02.2019
01:33
Otsikko: roolipeli
"En voi ymmärtää, miten tässä maailmassa on noin sairaita ihmisiä", Elfriede huokaisi päätään pudistaen. Gisele nyökkäsi mukaillessaan tyttärensä sanoja. Hän oli vain älyttömän huolissaan parhaimman ystävänsä voinnista. He olivat kaikki jo tuijottaneet suunnilleen kilpaa puhelimiaan, jotta olisivat saaneet jo jotain uutta tietoa. Paras tieto olisi, että Caz olisi saatu turvaan, ja että toiselle ei olisi sattunut mitään pahaa.
"En kestä tätä odottamista", Gisele tuskaili tarkistettuaan jälleen hiljaisena pysyneen puhelimensa, olisiko siihen tullut mitään uutta tietoa. Ei ollut.

Kun Maximilian oli lopulta saapunut takaisin kotiin, oli heidän kaikkien katseet singahtaneet eteisen suuntaan vain kohdatakseen sen, ettei uutta tietoa vieläkään ollut. Elfriede nappasi itselleen isänsä tuomasta paperipussukasta yhden tölkin coca-colaa kiittäenkin siitä. Tyttö oli viestitellyt sen illan aikana Jonathanin kanssa muutaman viestin verran siitä tilanteesta, mutta muutoin hänkin oli keskittynyt vain odottamaan muiden aikuisten lailla jotain uutta tietoa tapahtuneesta.
"Eikö Gregory ole ilmoittanut mitään?" Gisele kysyi epätoivoisena Maximilianilta, joka purkasi sen pahvipussin sisällön siihen heidän eteensä pöydälle.

__


"Stop-merkki.... Toinen", Christian höpötteli pitäessään auton ovenkahvasta kiinni miltei molemmin käsin, kun Gregory porhalsi autollaan ihan liian kovaa vauhtia vilkkaampienkin risteyksien poikki. Darrell ja Clarence pysyivät vaiti ja ihan liian rauhallisina siihen kaaostilanteeseen nähden.
"Juuh, elikkäs...", Christian hermoili katsellessaan ikkunoista ulos ohivilahtavia risteyksiä. Autojen tööttäily loi nähtävästi reaktioita vain Christianissa, joka ei ollut tunnetusti parhaimmillaan paineen alla, kun oli oikeasti tosi kyseessä. Höpöttely oli hänen hermojensa hallintaa "parhaimmillaan", vaikka muiden hermotasoille se saattoikin olla ihan liikaa. Jossain vaiheessa matkaa takapenkillä Christianin kanssa istunut Darrell oli antanut veljenpojalleen sellaisen katseen, joka kehotti toista pysymään vaiti.

Kun he olivat lopulta päässeet perille satamaan, oli siellä jo poliisit paikalla. Välkkyvät valot loivat lievää pakokauhun tunnetta jokaisessa heissä, sillä se konkretisoi sitä koko tilanteen vakavuutta entisestään. Clarence oli vain mielessään rukoillut sen puolesta, että hänen siskonsa selviäisi siitä elossa. Clar ymmärsi pysytellä etäämmällä poliiseista, vaikka hänkin oli yhtä huolissaan kuin Gregorykin, joka yritti tehdä vastarintaa poliiseille. Sillä kertaa he jäivät kaikki vain katselemaan etäämmältä sitä poliisijoukkiota, joka lähti suojavarusteineen etenemään rahtisatamassa konttien väliin.
"Heidän on ollut pakko tulla tänne", Darrell huomioi ne kaksi autoa lähellä yhtä konttia. Molemmissa autoissa oli hieman kulumaa pinnoissa ja peltiä kurtussa ja heti katseella tutkiessa pystyi tunnistamaan, että ne autot olivat kolhineet toisiaan. Toisen auton perä oli rytyssä, toisessa keula.

Darrellin tehtyä huomionsa Christian katsahti myös autojen suuntaan. Samalla hänen katseensa harasi konttien päällä etsien sitä miestä, jonka jokaista liikettä ohjasivat sillä hetkellä Parisset. Hän tiesi siitä, eikä se lisännyt hänen mukavuuttaan siinä tilanteessa. Darrell huomasi Christianin katseen haraavan jotain, jolloin hän alkoi katsoa samaan suuntaan.
"Onko siellä joku?" Darrell kysyi ja havahdutti Christianin hetkeksi ajatuksistaan, kun toinen oli jo heilauttanut kättään ja ristinyt kätensä kuin näyttäen ruksia sille miehelle, joka siellä katolla olisi. Christian laski kuitenkin kätensä samantien tuon kuullessa Darrellin kysymyksen.
"Ei", Christian sanoi ja pudisteli päätään, kunnes kääntyi katsomaan takaisin konttien suuntaan seuraamaan tilanteen etenemistä. Darrell jäi vielä silmäilemään sen tehdasrakennuksen suuntaan hetkeksi, mutta hänkin käänsi katseensa lopulta konttien puoleen.
Yhtäkkiä he kuulivat terävää kiljumista hetken, joka varmasti kylmäsi jokaisen selkäpiitä sillä hetkellä. Jokainen heistä tiesi, että se oli Caz, mutta kenenkään ei tarvinut sitä erikseen ääneen sanoa.

__

Kun he olivat päässeet satamaan, eikä Cassandra ollut enää päässyt kääntymään tai jatkamaan suoraan, oli hänen vain otettava se riski ja noustava autosta, vaikka Jamie oli aivan hänen perässään. Hän ehti nousta autostaan ja siirtynyt etsimään auton takakontista jotain kättä vahvempaa omaksi puolustuksekseen, mutta ajovalojen osoittaessa jo suoraan häneen, oli tummaverikön pakko luovuttaa ja kiirehtiä pois alta. Jamie oli törmännyt sen auton perään jo toistamiseen siinä vaiheessa - aiempi kerta tapahtui heidän vielä ajaessa siinä lähiössä, josta takaa-ajo oli lähtenyt liikkeelle.
Jamie oli ollut paljon valmiimpi siihen kohtaamiseen. Hänellä ei ollut asetta eikä veistä, mutta sen sijaan autosta noustessaan hänellä oli rengasrauta, jonka oli jo aiemmin nostanut auton etupenkille ennen kuin oli käynyt hakemassa Cazin mukaansa. Jamie oli osannut ennakoida, että saisi itse siitä raudasta, jos jättäisi sen takakonttiin naisen kanssa.

He jatkoivat matkaa juoksujalkaa. Cassandra ei osannut edes välittää siitä kivusta, jota paljaissa jalkapohjissaan tunsi kiirehtiessään juoksuaskeleidensa kanssa konttien välissä. Pahinta oli se hiljaisuus, kun takaa-ajo muuttui kuurupiilon omaiseksi. Cassandra yritti hiipiä ja seurata missä Jamie meni ja se onnistui aina siihen pisteeseen asti, kunnes he olivat kohdanneet yhden kontin nurkalla liki toisiinsa törmäten. Jamie oli saanut jo otteen Cassandran olkavarresta ja oli huitaisemassa sillä rengasraudalla, mutta nainen oli sen verran nopeampi, että ehti riuhtaisemaan itsensä irti siitä otteesta ja ampaisemaan uudelleen karkuun. Jamie oli kerännyt kaiken tahdonvoimansa jahdatessaan tummaverikköä aina sinne sataman perukoille, jossa heitä odotti enää vain illan suussa hieman tyyntynyt merivesi. Cassandra oli jäänyt ikään kuin Jamien ja meren väliin. Mereen hyppääminen olisi ollut vaarallista, sillä siellä voisi olla ties mitä ja pudotus oli ihan liian korkea, joka itsessään oli riskitekijä. Caz peruutti askeleillaan lähemmäs reunaa Jamien lähestyessä häntä jo hitain askelin.

Se oli kuin elokuvan loppukohtauksista, joissa toimintakohtaus saavuttaisi ratkaisunsa. He molemmat haukkoivat henkeä hengästyneinä, mutta ei elettäkään siitä, että tilanteen vakavuus olisi väistynyt.
"Et halua tehdä tätä", Cassandra sanoi pitäessään käsiään esillä ojennettuina Jamieta kohti kuin valmiina työntämään toisen kauemmas. Heidän välillään oli sillä hetkellä muutama metri matkaa.
"Älä sano minulle, mitä minä haluan", Jamie tuhahti ja vilkaisi olkansa ylitse nähdessään välkkyvät valot. Mies puntaroi mielessään jo vaihtoehtojaan, mikä sai toisen askeleet liki pysähtymään.
"Sanoin, että EI POLIISEJA!" Jamie huusi vihaisena.
Cassandran nähdessä ne poliisien hätävilkut, hän tunsi pelastuksensa olevan jo lähempänä, jos hän vain selviäisi tästä. Jamie ei selvästi tiennyt, pitäisikö hänen juosta karkuun vai käydä naisen kimppuun, jolloin Cassandra oli päättänyt ruveta kiljumaan kuin antaakseen merkin siitä, missä he olivat. Hän otti tietoisen riskin, sillä Jamie ehti kiriä sen välimatkan heidän välillään ja olemaan valmis lyömään naista sillä kädessään olevalla rengasraudalla. Cassandra painui vaistomaisesti hieman kyyryyn vastaanottamaan uutta kipeää iskua kehoonsa toivoen, ettei se osuisi päähän. Caz oli kuin hetkeksi irtaantunut siitä hetkestä varautuessaan siihen iskuun, jota ei koskaan tullut. Hän avasi silmänsä rengasraudan kilahtaessa asfalttia vasten, jolloin hän varovaisesti suoristautui. Naisen katse jäi kiinni Jamieen, joka seisoi hänen edessään kädet ylös nostettuina kuin antautuen. Cassandran silmistä paistoi kauhunsekaiset tunteet sillä hetkellä, kun hän katseli Jamieta järkyttyneenä. Miehen käskettiin käydä polvilleen ja sitten maahan selälleen.
"Seuraavaan kertaan", Jamie sanoi vinkaten silmäänsä entiselle naisystävälleen ennen kuin teki poliisin ohjeiden mukaan. Cassandra haukkoi edelleen henkeään voimatta uskoa sitä, että oli todella selvinnyt siitä kaikesta. Vielä hetki sitten hän oli erehtynyt ajattelemaan, että päätyisi meren pohjalle kalojen ruoaksi, jos se rouva ei olisikaan soittanut Gregorylle.

Poliisit lähtivät kuljettamaan Jamieta pois käsiraudoissa. Cassandra jäi aloilleen tuijottamaan vain eteensä, kunnes oli lopulta lysähtänyt polvilleen haukkomaan henkeään.
"Rouva, oletteko kunnossa?" Hänen viereensä kyykistynyt henkilö kysyi laittaessaan kätensä hänen olalleen. Cassandra pystyi hädin tuskin sanomaan mitään, mutta nyökkäili vain tietämättä oikein mihin kysymykseen vastasi. Hän oli elossa eli kunnossa tilanteen vakavuuteen nähden.


Poliisien kuljettaessa Jamieta autoon, miehen mielessä ei käynyt mitään. Toisen olemuksesta ei paistanut edes pettymys eikä harmistus kiinni jäämisestä. Jamie kulki kahden poliisin viemänä poliisiautoon muutaman poliisin seuratessa varmuudeksi heidän takanaan. Kun he olivat oikealla kohdalla ja Jamie pystyi näkemään Clarencen, Christianin ja tietenkin Gregoryn, hänen kasvoilleen levisi inhottava virnistys. Hän ei tunnistanut sitä neljättä henkilöä siitä pienestä porukasta. He pysähtyivät auton vierelle, jossa he seisahtuivat hetkeksi poliisien hakiessa autosta jalkaraudat, jotka sitten kiinnitettäisiin hänen jalkoihinsa.
"Soita taas, kun taas tarvitset palveluksen, Christian", Jamie huikkasi. Yksi poliiseista kehotti miestä pysymään hiljaa, vaikka eihän toista pakollakaan voinut hiljentää tilanteessa.
"Hän ei ansaitse mitään parempaa", Jamie sanoi olkiaan kohauttaen katsellessaan tuntemaansa kolmikkoa hymähtäen ohimennen. Kun poliisit olivat ohjaamassa häntä auton kyytiin, Jamie lähetti ikään kuin lentosuukon Gregorylle. Ei olisi ollut lainkaan epäselvää, etteikö Jamie olisi saanut selkäsaunan, jos ne poliisit eivät olisi juuri laittaneet häntä auton kyytiin. Clarence kiehui, toinen oli ollut valmis menemään lyömään siskonsa entistä miesystävää jo toisen nähdessään. Silti, koska he eivät olleet vielä kuulleet mitään Cassandrasta, he odottivat tietoa siitä.

Cassandra saatettiin rannasta parin poliisin seurassa muiden jo palattua autoille riisumaan suojavarusteitaan tehtävän kriittisimmän osan päättyessä. Poliisit koittivat jututtaa Cassandraa, mutta nainen ei ollut pystynyt vielä selostamaan mitään ollessaan vain niin helpottunut siitä, että se kaikki oli ohitse. Poliisit olivat luvanneet ensihoidon odottavan autojen luona, jossa Cazin vointi tarkistettaisiin. Nainen pääsi ambulanssiin sillä välin, kun Jamieta laitettiin poliisiauton kyytiin.

Cassandran kädessä ollut haava sidottiin, jotta se ei enää vuotaisi. Tikkejä se tarvitsisi, mutta ambulanssissa tikkausta ei suoritettu. Cassandralta kyseltiin voinnista ja siitä, pystyi tuo näkemään tavallisesti ja pystyikö hän muistamaan oleellisimpia asioita. Sen ajan hän sai ottaa maskilla lisähappea jo pelkästään sen vuoksi, että rauhoittuisi ja saisi henkensä kulkemaan tasaisemmin. Naisen mitattu syke oli todella koholla edelleen ymmärrettävästikin, mutta laski koko ajan tilanteen tasaantuessa. Lopulta hänet päästettiin ambulanssista ulos, sillä Cassandra oli vakuuttanut olevansa ihan kunnossa, että hän ei haluaisi sairaalaan. Vastahan hän oli siellä ollut, eikä hän todellakaan haluaisi heti takaisin. Ambulanssissa ollessaan poliisit olivat jo alustavasti tulleet kysymään tapahtumien kulusta, jolloin Cassandra oli ne kertonut alusta loppuun.
Cassandran päästessä ulos ambulanssista, hänen huomionsa kiinnittyi heti hänelle tuttuihin kasvoihin. Nainen otti sen muutaman askeleen Gregoryn luokse ja kiersi kätensä miehen ympärille halaten toista tiukasti. Tuntiessaan Gregoryn kädet ympärillään Cassandra tunsi olevansa turvassa viimein. Naisella oli enää yllään vain musta toppi, sillä sen veren tahriman hupparinsa hän oli joutunut jo luovuttamaan todistusaineistoksi.
Clarence, Darrell ja Christian olivat silminnähden helpottuneita nähdessään Cassandran, vaikka jo pelkästään siitä, että toinen oli paljain jaloin, pystyi päättelemään, ettei nainen ollut selvinnyt täysin koskemattomana.
"Se teidän haavanne tarvitsisi tikkejä. Suosittelen muutenkin, että käytte tarkastamassa vointisi mahdollisen aivotärähdyksen tai kipujen vuoksi", nuorehko ensihoitajanainen sanoi laitettuaan ambulanssin takatilan oven kiinni perässään.
Cassandra kuuli kyllä, mitä ne ihmiset puhuivat hänen ympärillään, mutta hän ei halunnut irrottautua siitä halauksesta ennen kuin olisi ihan pakko.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!