Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
/ Etusivu / G / roolipeli

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: .
Lähetetty: 16.04.2019
05:30
Otsikko: roolipeli
Jan piteli apteekin ovea raollaan päästääkseen Hannahin edeltä ulos. Mies kohensi ohimennen avonaisena olevan nahkatakkinsa asentoa harteillaan. Ulkona oli viileämpi kuin päivemmällä, mutta ilma oli yhä miellyttävän leuto ja sopivan lämmin. Miehen katse hakeutui naiseen ja kevyt hymy piirtyi Janin huulille.
”Hei, tällaista sattuu välillä muillekin. Pääasia, että sinun olosi helpottuu”, mies vakuutteli kuin painottaakseen ettei toinen saisi missään nimessä olla pahoillaan pienimmissäkään määrin äskeisestä edesottamuksesta. Totta kai hän oli ennättänyt jo huolestua Hannahin voinnista ja miettiä pahentuisiko naisen olo entisestään sekä sen vaativan jo sairaalahoitoakin, mutta nähdessään toisen olon parantuvan ja tasaantuvan, hän osasi itsekin olla ja huomattavasti rennommin ja vapautuneemmin. Hannahin seuraavat sanat saivat hymyn palaamaan takaisin miehen huulille.
”Ei sen tarvitse vielä päättyä. En kerennyt esimerkiksi tarjota sinulle vielä jälkiruokaakaan”, Jan huomautti rennosti naurahtaen pilke silmissään ja lähti kävelemään nainen vierellään katua pitkin. He olivat tulleet samalla kadulla olleeseen apteekkiin kävellen ravintolasta ja hänen moottoripyöränsä oli parkissa lyhyen kävelymatkan päässä. Raitis ulkoilma näytti myös tekevän hyvää Hannahille, joten ei heillä olisi mikään kiire päästä heti takaisin sisällekään. Perjantai- iltana kaduilla riitti muutenkin enemmän elämää ja katseltavaa ympärillä. Jan näytteli hetken mukamas punnitsevan vaihtoehtojaan, kunnes loi huvittuneen silmäyksen seuralaiseen rentouttaessaan kasvojensa ilmeen.
”Ehkä minä osaan olla jatkossa varautunut, että jotain voi vielä sattua sinun kanssasi”, Jan totesi ja väläytti hurmaavan virnistyksen Hannahille. Seuraavassa hetkessä Hannah oli jo kompuroimassa jalkoihinsa, jolloin Jan kaappasi vaistomaisesti tummaverikön käsivarsiensa väliin jottei toinen olisi kaatunut maahan. Mies katsahti yllättyneesti Hannahin silmien puoleen, kunnes sortui jo itsekin nauramaan. Hän saisi nähtävästi todella olla valppaana naisen seurassa. Jan jäi hetkeksi katselemaan Hannahin kauniita kasvonpiirteitä ja tuikkivia silmiä läheltä eikä pitänyt kiirettä laskea käsivarsiaan tämän ympäriltä. Miehen kädet kulkivat tummaverikön selässä ja lanteilla hiljaa hyväillen.
”Olet niin viehättävä ja suloinen kaikkine kommelluksinesi. Pidän naurustasi”, Jan sanoi hymyillen ja kumartui jo lähemmäs Hannahin kasvoja. ”Pahastutko, jos suutelisin sinua nyt?” hän kysyi hiljaisesti naurahtaen heidän huulien jo miltei koskettaessa toisiaan.

________

Maynor tyytyi vain virnuilemaan huvittunut pilke silmissään naisten puhuessa hänen tulevasta kirjallisesta tuotoksestaan. Giselen veikkaus taisi kyllä olla enemmän kuin osuva, miehelle olisi todennäköisempää päivittää Kamasutra nykypäivään kuin alkaa luetella rakkauden salat nollasta sataanyhteen asti. Sitä paitsi ei taikurit muutenkaan yleensä salaisuuksiaan tai taikojaan paljastanut, hänelläkin oli jo lähes legendan maine sen suhteen, miten hän sai naisen kuin naisen lankeamaan syliinsä.

Gregory oli kuunnellut sivusta muiden keskustelua ja lähinnä keskittynyt tyhjentämään omaa drinkkilasiaan. Mies ennätti juuri juoda viimeisen hörpyn juotavastaan Giselen puhuttaessa häntä koko nimellä. Tummapiirteinen mies kohotti kysyvästi kulmiaan ennen kuin naurahti rennosti kuultuaan vaaleaverikön esittämän kysymyksen. Gregory laski tyhjän lasin kädestään pöydälle ja vilkaisi ohimennen vierellään istuvan vaimonsa puoleen, mutta palautti pian katseensa takaisin Giseleen.
”Avioelämä pyhiinvaeltajani kanssa on enemmän kuin olen koskaan osannut toivoa. Hän on oikea pyhimys aviovaimoksi ja täydellinen äiti lapsillemme, mutta samalla myös tiedän, että hänen kanssaan voin toteuttaa ne syntisimmätkin fantasiani ja sanotaanko nyt vaikka… että päästä taivaisiin asti. Se mitä tarkoitan sillä, kuuluu taas niihin avioliitomme saloihin”, Gregory vastasi vino hymy majaillen huulillaan ja nojaili rennosti sohvan selkänojaa vasten käsivarsi ojennettuna sen päälle Cassandran selän taakse.
”Ei ne lapset peukaloita pyörittämälläkään tule”, Maynor huomautti virnuillen ja kohotti juhlallisesti juomalasiaan avioparia kohti. Gregory pudisti huvittuneesti päätään ja laski katseensa siihen eteensä ilmestyneisiin shottilaseihin jääden sitten kuuntelemaan mitä olisi seuraavaksi tiedossa.
”Onko sinulla yhtään tietämystä mitä neljä peräkkäin otettua shottia väkijuomaa tekee?” Gregory tiedusteli nauraen ja irvisti hennosti silkalle ajatuksellekin. Varsinainen tutustumisleikki.
”Siksi sinun kannattaneekin vastata esitettyihin kysymyksiin ja laittaa joku meistä kantamaan ne neljän shotin tuomat seuraamukset”, Maximilian sanoi nauraen.
”Ei minulla ole mitään tarvetta hillitä ketään. Se kuka leikkiin lähtee se leikin kestäkööt”, Maynor totesi huvittuneesti ja kohotti aavistuksen käsiään ilmaan pidellessään käsivarsiaan koukistettuina selkänojan päälle. Gisele saisi viedä sitä juttua eteenpäin haluamallaan tavalla.

Gregory mittaili hetken katseellaan niitä shotteja ennen kuin nosti katseensa Giseleen. Hiljainen hymähdys kirposi miehen huulilta.
”Naiset ensin”, hän sanoi sitten ja jäi odottamaan millaisen kysymyksen vaaleaverikkö keksisi hänelle esittää. Maximilian ja Maynor tunsivat hänet Giselea paremmin, joten hän odotti ihan mielenkiinnolla mitä nainen haluaisi hänestä tietää.

_______

Deidre piilotteli yhä osittain kasvojaan tyynyään vasten, mutta Clarencen kuiskaillessa hänelle, nainen yritti pidätellä leveää hymyä kipuamasta huulilleen puremalla kevyesti alahuultaan. Clarencen huulet miltei ihollaan ja se pehmeä, lämmin naurahdus sai mielihyvän väreet kulkemaan naisen selkärankaa pitkin ja hiljaisen, nautinnollisen voihkaisun kirpoamaan raollaan olevien huulien välistä. Clar tiesi miten juuri kaula ja sen läheltä hän oli kaikista herkin. Deidre käänsi kasvojaan sivulle ja katsahti tuikkivin silmin miehensä puoleen.
”Sinä yrität saada minut vain punastumaan uudelleen”, hän nuhteli hymyillen ja muutti heidän asetelmaansa niin, että hän pääsi olemaan päällimmäisenä. Deidre kohottautui Clarin yläpuolelle ja katseli onnellisen näköisenä miestä.
”Ihana kuulla sinun nauravan”, hän hymähti ja laski muutaman hellän suukon miehensä huulille ennen kuin kuljetti huuliaan kevyesti miehen leuankaarta pitkin aina kaulalle, mille hän laski muutaman pehmeän suukon lisää. Hän ei voinut edes sanoin kuvailla miten paljon rakasti olla niin lähellä miestään tai miten paljon hän rakastikaan Clarencen ihon tuoksua.
”Lähde huomenna ulos vaimosi kanssa”, Deidre pyysi henkäisten aivan Clarencen korvan juuressa kuljettaen samalla nenänpäätään höyhenenkevyesti miehen korvalehteä pitkin. Vaaleaverikön vartalo liukui miehen vartaloa vasten selkä kaareutuen viettelevästi. Deidre siirsi kätensä kehystämään Clarencen kasvoja ja vei huulensa uudelleen miehensä huulille suudellen rakastaan hellästi, vailla kiirettä ja vain nauttien siitä läheisyydestä ja yhdessä olosta. Irrottautuessaan lopulta viivytellen suudelmasta, Deidre piteli hetken silmiään kiinni ja laski otsansa lepäämään kevyesti Clarencen otsaa vasten. Naisen olemus oli muuttunut, sen hetken hän näytti uskomattoman hauraalta.
”Voitko antaa anteeksi minulle”, hän kysyi kuiskaten raottaen samalla hitaasti silmiään. Hän ei itkenyt, mutta hänen silmistään pystyi silti näkemään väreilevän liikutuksen.
”En halua enää koskaan ikinä mokata niin pahasti”, hän jatkoi vielä hiljaa ja katseli lohduttomana Clarencea silmiin. Hän tiesi, ettei hänen olisi tarvinnut miettiä menneitä, mutta hän ei halunnut heidän välillään olevan enää säröjä menneistä virheistä. Tuntiessaan ilmeensä värähtävän Deidre hautasi kasvonsa Clarencen kaulan ja olkapään väliseen kulmaan. Hän ei latistanut tunnelmaa, se läheisyys ja hetken intiimiys saivat hänet vain avaamaan sydäntään ja muutenkin avoimemmaksi kuin mitä hän oli ollut viikkoihin.
”Tiedän loukanneeni sinua silloin. Olen niin pahoillani, rakas… Kaikesta.”

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

©2019 Credion - suntuubi.com